• Ενέργεια - αποξηραντική μηχανή στιγμιαίων στεγνωτήρων περιστροφής αμύλου αποταμίευσης για τη μανιόκα πατατών καλαμποκιού
  • Ενέργεια - αποξηραντική μηχανή στιγμιαίων στεγνωτήρων περιστροφής αμύλου αποταμίευσης για τη μανιόκα πατατών καλαμποκιού
Ενέργεια - αποξηραντική μηχανή στιγμιαίων στεγνωτήρων περιστροφής αμύλου αποταμίευσης για τη μανιόκα πατατών καλαμποκιού

Ενέργεια - αποξηραντική μηχανή στιγμιαίων στεγνωτήρων περιστροφής αμύλου αποταμίευσης για τη μανιόκα πατατών καλαμποκιού

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: ZY
Αριθμό μοντέλου: FS

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1set
Τιμή: 2000-999999USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: Nude συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 30days
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Ανοξείδωτο steel304 Ικανότητα: 6 ton/h
Εξουσιοδότηση: 1year Τάση: 380v50hz
Χρώμα: Αργυροειδές λευκό Ύψος: 12m
Λειτουργία: αποξηραντική μηχανή αμύλου Όνομα: στιγμιαίος στεγνωτήρας
Υψηλό φως:

μύλος σφυριών καλαμποκιού

,

άμυλο καλαμποκιού που κατασκευάζει τη μηχανή

Περιγραφή προϊόντων

 

 

Ενέργεια - αποξηραντική μηχανή στιγμιαίων στεγνωτήρων περιστροφής αμύλου αποταμίευσης για το άμυλο καλαμποκιού

 

 

Περιγραφή του στιγμιαίου στεγνωτήρα:

 

Ο στιγμιαίος στεγνωτήρας σχεδιάζεται από μας. Τ ζεστός αέρας εισάγει στην ξηρότερη αίθουσα από το κατώτατο σημείο του ξηρότερου οικοδεσπότη, πηγαίνει στην ξηρότερη αίθουσα από την είσοδο κολπίσκων. Ο στροφέας στην κωνική βάση των ξεραίνοντας μορίων προϊόντων ρευστότητας αιθουσών σε ένα ξεραίνω-αποδοτικό σχέδιο ροής ζεστού αέρα στο οποίο οποιαδήποτε υγρά κομμάτια αποσυντίθενται γρήγορα. Χρησιμοποιώντας τη θερμότητα από το ρεύμα αέρα, το υλικό ξεραίνει καθώς μεταβιβάζεται. Το προϊόν είναι χωρισμένο χρησιμοποιώντας τους κυκλώνες, ή/και τα φίλτρα τσαντών. Χαρακτηριστικά, οι κυκλώνες ακολουθούνται από τους τρίφτες ή τα φίλτρα τσαντών για τον τελικό καθαρισμό των αερίων εξάτμισης για να καλύψουν τις τρέχουσες απαιτήσεις εκπομπής.

 

Τύπος στιγμιαίου στεγνωτήρα:

 

Τύπος Ικανότητα Υλικό
Vf-2 2t/h ξεράνετε το άμυλο SS304
Vf-4 4t/h ξεράνετε το άμυλο SS304
Vf-6 6t/h ξεράνετε το άμυλο SS304
Vf-8 8t/h ξεράνετε το άμυλο SS304
VF10 10t/h ξεράνετε το άμυλο SS304
 

 

 

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του στιγμιαίου στεγνωτήρα:

  • Υπάρχει ειδική δροσίζοντας συσκευή στο κατώτατο σημείο του στεγνωτήρα, μπορεί να αποφύγει το υλικό επιδεινώνεται στην κατώτατη υψηλής θερμοκρασίας περιοχή.
  • Η ειδική σφραγίζοντας συσκευή αέρα και η συμπεριφορά δροσίζοντας τη συσκευή και καθιστούν τη ζωή της συσκευής μετάδοσης μακρύτερη αποτελεσματικά.
  • Υπάρχει ειδικός αέρας διανέμοντας τη συσκευή, μειώνει την αντίσταση του εξοπλισμού, και κάνει την ταχύτητα αέρα στην ξήρανση της αίθουσας να ισορροπηθεί.
  • Υπάρχουν δαχτυλίδια ταξινόμησης και πιάτα στροβιλωθητών στην ξεραίνοντας αίθουσα, τη λεπτομέρεια και την τελική υγρασία του προϊόντος και ρυθμίζονται και ελέγχονται.
  • Στον ξεραίνοντας αέρα αιθουσών η ταχύτητα είναι γρήγορη, ο χρόνος ξήρανσης είναι σύντομος, μπορεί να αποφύγει το υλικό ραβδί στον τοίχο και την επιδείνωση αποτελεσματικά.

 

 

 

Αρχή εργασίας:

 

Ο στιγμιαίος στεγνωτήρας αποτελείται από την ξηρά κύρια μηχανή, τον τροφοδότη, τη συσκευή πηγής θερμότητας (φούρνος ή ατμός ζεστού αέρα), το φίλτρο αέρα, τον εξαεριστήρα αέρα, το διαχωριστή κυκλώνων, το φίλτρο τσαντών, και τον προκληθε'ντα ανεμιστήρα σχεδίων. Ο ζεστός αέρας εισάγει tangentially το κατώτατο σημείο του στεγνωτήρα και οδηγείται από τον ταραχοποιό για να διαμορφώσει έναν ισχυρό περιστρεφόμενο τομέα αέρα. Το υλικό κολλών εισάγει το στεγνωτήρα από τον τροφοδότη βιδών. Στο πλαίσιο της ισχυρής δράσης του κουπιού μεγάλου περιστρεφόμενου ανακατώματος, το υλικό είναι διασκορπισμένο στο πλαίσιο της δράσης του αντίκτυπου, της τριβής και της κουρεύοντας δύναμης, το υλικό φραγμών κονιοποιείται γρήγορα, και πλήρως έρχομαι σε επαφή με με το ζεστό αέρα και θερμαίνεται, και ξηρός. Οι αφυδατωμένες ξηρές υλικές άνοδοι με τη θερμού αερίου ροή, και το δαχτυλίδι ταξινόμησης παρεμποδίζουν τα μεγάλα μόρια. Τα μικρά μόρια απαλλάσσονται από το κέντρο του δαχτυλιδιού έξω από το στεγνωτήρα, και ανακτώνται από το διαχωριστή κυκλώνων και το συλλέκτη σκόνης. Το ξηρό υλικό δεν είναι ξηρό ή το μαζικό υλικό υποβάλλεται στη φυγοκεντρική δύναμη, έπεσε στο κατώτατο σημείο και συντρίφθηκε και ξηρός.

 

 

 

FAQ: 

 

 

Q1: Είναι η επιχείρησή σας ένα εργοστάσιο ή εμπορική επιχείρηση;

Α: Η επιχείρησή μας είναι ένα εργοστάσιο στην επαρχία Henan, με την άδεια εξαγωγής

και έχουμε κάνει επιχειρήσεις εξαγωγής πάνω από 20 έτη επαγγελματικά.

Q2: Πώς οι εργασίες μηχανών σας;

Α: Ολόκληρη η γραμμή παραγωγής κάνει το υλικό σειρών (πατάτα, μανιόκα) για να είναι η σκόνη.

 

. Q3: Πώς μπορώ να πάρω μερικά δείγματα;

Α: Είμαστε τιμημένοι για να σας στείλουμε μερικές έγγραφα και εικόνες, να αφήσετε τα στοιχεία επαφής σας, παρακαλώ

 

. Q4: Πώς το εργοστάσιό σας κάνει σχετικά με τον ποιοτικό έλεγχο;

Α: «Η ποιότητα είναι προτεραιότητα, η μηχανή ZY συνδέει πάντα το μεγάλο ενδιαφέρον με τον ποιοτικό έλεγχο από την κάθε αρχή στο κάθε τέλος. Έχουμε τους πράκτορες υπηρεσιών στο κατάστρωμα.

 

 

 

 

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Ενέργεια - αποξηραντική μηχανή στιγμιαίων στεγνωτήρων περιστροφής αμύλου αποταμίευσης για τη μανιόκα πατατών καλαμποκιού θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.